about

Politica Confidentialitate (GDPR)

Agentia DECORFEST este partenerul ideal in organizarea evenimentelor dumneavoastra(nunti, botezuri, aniversari, petreceri de copii, evenimente corporative,evenimente sociale, inaugurari), cu o experienta in domeniu de 12 ani.

Mai mult decat o agentie de evenimente, DECORFEST inseamna efort si pasiune pentru a oferi momente cu adevarat unice si servicii de o calitate ireprosabila.

Organizarea unui eveniment, fie ca este o nunta, un botez, un majorat, o deschidere de magazin sau doar o stare civila in aer liber, o cununie religioasa, o petrecere cu baloane cu heliu, presupune atentie la detalii, la dorintele si preferintele dumneavoastre si pentru aceasta va punem la dispozitie toate cunostintele noastre si materialele necesare pentru a crea un eveniment perfect, asa cum merita fiecare dintre noi.

Fiecare eveniment este unic. In cei 12 ani de activitate am realizat decoratiuni diferite, dupa personalitatea fiecaruia dintre dumneavoastra. Putem sa va oferim servicii complete care cuprind cautarea si rezervarea locatiei , angajarea si gestionarea tuturor furnizorilor, decoratiuni restaurant, aranjamente florale, planificarea si gestionarea bugetului evenimentului,registrul de cheltuieli, programul evenimentului,consultanta si asistenta pe tot parcursul organizarii evenimentului.

De asemenea, va putem oferi servicii partiale, cum ar fi: organizare si decoratiuni cununie religioasa, decoratiuni stare civila in diverse locatii in aer liber sau in interior, decoratiuni restaurant, aranjamente restaurant cu falduri, lumini, fete de masa, huse scaune, prezidiu, covor rosu, coloane cu flori, aranjamente florale,buchete flori mireasa, baloane cu heliu, decoratiuni cu baloane, baloane folie personaje cu heliu, baloane cifre cu heliu, baloane litere cu heliu, decoratiuni masini nunta, fum greu pentru dansul mirilor, cvartet de coarde la deschiderea nuntii sau a unui eveniment corporatist, momente artistice, candy bar, invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani nunta, plicuri de bani botez, marturii nunta, marturii botez . Detinem materialele necesare realizarii oricarui aranjament si, impreuna cu furnizorii nostri selectati, personalizam serviciile pentru a satisface exact nevoile dvs. si a va oferi satisfactia completa la finalul evenimentului, fie ca este o nunta, un botez sau o petrecere de copii sau de firma.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a stabili o intalnire, in care ne vom cunoaste mai bine si vom deslusi dorintele fiecaruia. Apoi, ne vom ocupa de fiecare detaliu pentru ca , la final, singurul gand va fi la cat de frumoasa a fost nunta sau petrecerea dumneavoastra!